Ha minőségi linket szeretnél a keresőoptimalizált oldaladnak, akkor linkednek itt a helye!

GOOGLESEO.HU

A linkkatalógusunk viszontlink köteles, de minden egyedi ötletet meghallgatunk. Ha ajánlata van, keressen a kapcsolat oldalon keresztül!


AJÁNLOTT LINKEK

Üdvözlöm a linkkatalógusban!

A katalógusba egy link egyszer küldhető be. Lehetőség van még egyszer bekerülni, de nem ugyan azzal az aloldallal, ami már szerepel. Biztosan akad olyan még egy olyan alkategória, ahova elhelyezhető a második link! Az egyes kategóriákat, majd alkategóriákat kiválasztva van lehetőség a linkeket beküldeni katalógusunkba. További kérdésekkel, ajánlatokkal a kapcsolat oldalon lehet érdeklődni!

KATEGÓRIÁK


Állás témakörünkben minden olyan link helyet kap, amely munkával kapcsolatos, legyen az munkaközvetítő iroda, diákmunka, vagy internetes távmunka. Ha Ön ilyen tartalmú oldallal rendelkezik, akkor az oldalának itt a helye! Ha megtalálta az oldala számra legmegfelelőbb kategóriát az állás oldalon belül, akkor nincs más dolga, mint a szabályzat alapján kitölteni a beküldési űrlapot és elküldeni számunkra a linket!

Állat című témakörünkbe nem csak az állatok eladásával kapcsolatos oldalakat várunk, hanem mindent ami ezzel a témakörrel foglalkozik. Állatorvosok, álaltkertek, és minden egyéb, állattal kapcsolatos linket szívesen veszünk.


Adok - veszek oldalunkon minden apróhirdetéssel, eladással, cserével kapcsolatos oldal helyet kaphat.

Autó - motor kategóriánkba autókereskedések, szervízek, boltok oldalát várjuk. De linkjét az is beküldheti, akinek az oldala ezzel a témakörrel foglalkozik.


Család - otthon témakörünkbe olyan linkeket várunk, ami a lakások berendezésével, ház körüli munkákkal, vagy kisebb javításokkal foglalkozik. Továbbá itt kapnak helyet a család témakörrel foglalkozó oldalak is. Legyen az gyermekekkel kapcsolatos kérdés, családi problémák megoldása, vagy bármi egyéb.

Ide várjuk az egészség témakörrel foglalkozó oldalak linkjeit. Legyen az orvos, vagy gyógyszertár, esetleg ügyelet. Beüldhetik linkjeiket a szépséggel foglalkozó oldalak is, például masszőrök, műkörmösök, wellness témakörrel foglalkozó szolgáltatók.


Magyarországon és külföldön történt legfrissebb eseményeket gyűjtő oldalak, bulvár-, pletyka magazinok oldalait várjuk ebbe a kategóriába.

Ingatlan kategóriánkba bekerülhet minden olyan link, ami ezzel a témakörrel foglalkozik, például ingatlan közvetítő, közös képviselő, ügyvéd, vagy értékbecslő.


Internet kategóriánkba internet szolgáltatók, fejlesztők, honlapkészítők linkjeit várjuk. De bárki beküdheti bátran a linkjét ha oldala ezzel a témakörrel foglalkozik és talál megfelelő kategóriát!

Ide várunk minden fajta ipari tevékenységgel foglalkozó oldal linkjét.


Ide jöhet minden oldal, ami nem apró, de kereskedelemmel foglalkozik! Például webáruházak, ajándékboltok.

Ide kerülhetnek a mozik, színházak oldalai, programajánlók, egyszóval minden ami a kultúrával, művészettel, vagy szórakozással kapcsolatos.


Ide linkkatalógusok, linkgyűjtemények elérhetőségeit várjuk. Továbbá ide kerülnek a partner linkkatalógusok is.

Oktatás kategóriánkba minden tanítással, neveléssel kapcsolatos oldal linkjét szívesen látunk. Legyen az gyermekneveléésel, vagy felnőttképzéssel kapcsolatos szolgáltatás.


Sportolási és szórakozási lehetőségeket biztosító cégek, egyesületek, rendezvények internetes oldalát várjuk ebbe a kategóriába.

Számítástechnikai cégek, szervizek, eladók, fejlesztők, illetve ezen témakörrel foglalkozó oldalak elérhetőségei küldhetők be ide.


Bármilyen szolgáltatást nyújtó cég, magánszemély, vagy szervezet elérhetőségei küldhetők be ebbe a kategóriába

Tudományok kategóriánkat azért hoztuk létre, hogy külön helyezhessük el, a hírességekről, tudományos tevékenységekről szóló oldalak elérhetőségeit.


Ebben a témakörben az utazni vágyóknak szeretnénk segíteni a döntéseik meghozatalában. Ide várjuk utazási irodák, szállás adók oldalait. Továbbá olyan oldalakat, melyek tartalma segítséggel lehet, az utazási cél kiválasztásában.

Ide minden típusú, témájú webáruház linkje kikerülhet.

KIEMELT LINKEK

LEGFRISSEBB LINKEK


Üdvözlünk minden kedves látogatót a googleseo linkkatalógusban! Célunk egy minőségi linkgyűjtemény létrehozása, ezért a szabályokat szigorúan vesszük, kötelező egyedi leírásokat írni és amennyiben a beküldési űrlapon megjelenik, viszontlinket elhelyezni az oldalon. Ezért cserébe mi is sokat teszünk az oldalért, arra törekszünk, hogy minél értékesebb linkeket adjunk a beküldőknek! 

 

Nálaunk nem kell heteket, vagy hónapokat várni a beküldés elfogadására, folyamatosan figyeljük a levelezést, tehát nagyon gyors az elbírálás!

 

Az egyedi kérdéseket és ajánlatokat szívesen meghallgatjuk, ezeket a kapcsolat oldali űrlap kitöltésével lehet számunkra eljuttatni.

FŐOLDAL  | SZABÁLYZAT  | KAPCSOLAT  | KERESOSZAVAK.HU

Honlapkészítés és e-marketing: InteliArt @ 2019


Map